fbpx

foto, video | „E sărbătoare și răsună muzica”. Actorul Emilian Crețu, împreună cu Zinaida Julea, în turneu la Chicago

Actorul Emilian Crețu, împreună cu artista poporului din Republica Moldova, Zinaida Julea, au susținut un concert pentru conaționalii noștri de la Chicago. Cei doi se află de câteva zile într-un turneu prin Statele Unite ale Americii, iar Emilian Crețu nu încetează să își bucure fanii cu filmulețe din călătorie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Doamna Dora, pesonajul jucat de Emilian Crețu, a cântat ieri seara, împreună cu Zinaida Julea „E sărbătoare și răsună muzica”. Moldovenii din Chicago au fredonat melodia îndrăgită cu artiștii preferați, au chiuit cât i-a ținut vocea și au jucat tradiționala horă.

Captură video/ Emilian Crețu via Intagram

„Luăm în suflețel gândurile voastre și le ducem celor dragi de acasă. Sănătate, Domnul să vă ajute în toate cele bune și frumoase. Aveți grijă de voi, scumpii mei”, a spus Zinaida Julea la sfârșitul concertului susținut.

Captură video/ Emilian Crețu via Intagram

Artiștii au primit în dar păpuși personalizate, create de o moldoveancă stabilită în State, iar Doamna Dora s-a ales și cu un buchet „pipărat”, confecționat din ardei iuți.

Captură video/ Emilian Crețu via Intagram
Captură video/ Emilian Crețu via Intagram

Vedeți în filmulețul de mai jos duetul celor doi.

Zinaida Julea și Emilian Crețu urmează să mai susțină și alte concerte în SUA, iar următorul se va desfășura în Philadelphia.

Articole asemănătoare

Back to top button