fbpx

foto, video | Conflict de proporții între două familii din Edineț. Circa 100 de persoane au blocat un drum, fiind necesară intervenția mascaților

Un conflict de proporții a avut loc ieri între două familii din Edineț. Conform unei asociații obștești locale, ca urmare a neînțelegerii, circa 100 de persoane au blocat un drum din oraș.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Edineț, Svetlana Talpă, ne-a comunicat că intervenția Poliției a fost solicitată în jurul orei 17:00. La fața locului, ofițerii au stabilit că oamenii ar fi avut un conflict anterior, după ce o persoană ar fi dat buzna în curtea vecinilor și ar fi spart un geam.

Benevol, presupușii agresori au fost escortați la Inspectoratul de Poliție Edineț pentru documentarea incidentului. Pe marginea acestui caz a fost pornit un proces penal în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și atragerea la răspundere a bănuitului, în cazul în care i se va demonstra vina.

În același timp, Asociația Obștească „Pentru Popor” informează, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că pentru soluționarea neînțelegerii a fost nevoie de intervenția a cinci echipaje de poliție, a mascaților și a primarului de Edineț.

 

Articole asemănătoare

Back to top button