fbpx

foto, video | Confecționat din flori și însoțit de muzică moldovenească. Un drapel imens al Moldovei a cutreierat localitățile olandeze

Ieri în Olanda a fost dat startul paradei florilor. Printre compoziții a fost observat și drapelul țării noastre, confecționat din dalii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Lucrarea ilustrează steagurile Moldovei și Olandei care sunt gata să își dea mâna. Însoțită de muzică moldovenească, aceasta cutreierat localitățile olandeze Noordwijk, Voorhout, Sassenheim, Lisse, Hillegom, Bennebroek, Heemstede și Haarlemm. Fotografa din Moldova, Elena Andronache, a fost la fața locului și a reușit să realizeze câteva fotografii cu drapelul floral, pe care le-a transmis, în exclusivitate, cititorilor ZUGO.

Foto: Elena Andronache
Foto: Elena Andronache
Foto: Elena Andronache

În același timp, momentul a fost surprins de Tatiana Pârvu, ambasadoarea Republicii Moldova În Olanda. Aceasta, la fel, a prins drapelul imens în obiectivul camerei foto și nu a ezitat să împărtășească imaginile pe rețelele de socializare.

Foto: Tania Pârvu via Facebook
Foto: Tatiana Pârvu via Facebook
Foto: Tania Pârvu via Facebook

De regula la Bloemencorso se folosesc doar dalii. Acestea sunt legate de scheletul metalic al carelor care traversează mai multe localități olandeze.

 

Articole asemănătoare

Back to top button