fbpx

foto, video | Au revenit din nou acasă. Locatarii blocului afectat de explozie și-au primit cheile de la apartamentele renovate

Primarul interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, a înmânat astăzi proprietarilor cheile de la locuințele renovate, care au fost grav afectate în urma deflagrației din blocul de la Râșcani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Primăria municipiului Chișinău a ținut să efectueze și lucrările de reparație, nu doar de reabilitare a locuințelor pentru ca locatarii să poată reveni în condiții bune. De asemenea, astăzi Ruslan Codreanu a avut grijă să inspecteze minuțios calitatea lucrului din fiecare apartament.

„Sunt mulțumit de lucrările efectuate. Locatarii deja aduc mobila. Apartamentele în varianta albă erau gata pe 5 decembrie, însă am luat decizia să facem lucrări de reparații ca oamenii să locuiască în condiții confortabile”, a spus Codreanu.

Totodată, edilul capitalei a stat de vorbă și cu locatarii care au rămas mulțumiți de rezultatul muncii companiei responsabile și afirmă că nu credeau că totul va fi rezolvat atât de rapid. Potrivit autorităților locale, lucrările de consolidare a blocului au costat 9,7 milioane de lei, iar cele de reparație în apartamentele grav afectate au costat circa un milion de lei.

Amintim că în luna octombrie, cinci persoane, printre care şi un copil, au murit, după ce o butelie de gaz a explodat într-un apartament al blocului cu 21 de etaje.

Foto: Ruslan Codreanu via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button