fbpx

foto, video | Are 9 ani și vrea să salveze planeta. O fetiță și-a antrenat semenii într-o campanie de strângere a gunoiului la Galați

Ema este o fetiță de 9 ani din România, stabilită împreună cu părinții în SUA. Aceasta vrea să salveze planeta, iar pentru a-și îndeplini scopul, micuța iniţiază campanii de strângere a gunoaielor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fiind în vacanţă la bunici, aceasta și-a antrenat semenii într-o astfel de activitate. Împreună cu alți copii, Ema a salubrizat zone de agrement din Galați și de pe plaja Mamaia, devenind astfel exemplu pentru mai mulți adulți.

„Facem curat în acest sector, câţiva copii au venit să ma ajute ceea ce este foarte frumos. Am făcut şi nişte aranjamente pentru mâine”, spune micuța, citată de presa română.

Părinții Emei spun că totul a început de la dragostea fetei pentru ocean. Deoarece planeta devine tot mai poluată, aceasta a decis că vrea să contribuie la bunăstarea Terrei.

„Ştiaţi că în lume apar mai multe deşeuri zilnic decât câte stele sunt în Galaxia noastră? Eu nu ştiam până nu am auzit asta de la fiica mea de 9 ani”, povestește tatăl copilei, transmite Mediafax.

Localnicii laudă iniţiativa. Totuși, unii dintre ei se întreabă cum a ajuns societatea la starea în care copii să strângă gunoiul și să salubrizeze orașul în urma maturilor.

Foto: Mediafax
Foto: Mediafax
Foto: Mediafax
Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Articole asemănătoare

Back to top button