fbpx

foto | Verighete de poveste pentru orice prințesă! Disney a lansat o serie de inele de logodnă

Multe femei visează la o nuntă ca în poveste, mai ales dacă e vorba despre o poveste Disney. Acest lucru este cu adevărat real, însă nu în lipsa unui mic detaliu-inelul. Disney Enchanted Fine Jewelry, în colaborare cu magazinul Zales, a lansat un catalog de bijuterii demne de o prințesă, potrivit enteratedealgo.net.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

1. Cenușăreasa
Acest inel frumos îți va face „surorile vitrege” să explodeze de invidie. Bijuteria din aur alb și roz de 14 carate are un diamant de jumătate de carate. Pe partea laterală, pot fi observate detalii asemănătoare cu cele ale trăsurii din dovleac a prințesei. În mijlocul inelului se pot vedea două coroane mici. Prețul acestuia este de 3499 de dolari.

2. Belle
Inelul prințesei Belle este, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase, dar și a fost creat complet diferit. Există două opțiuni – în aur galben sau roz, simplu sau luxos. Prețul acestui inel este de 3699 de dolari.

Există și un al doilea model în care poate fi văzut un trandafir – simbolul reprezentativ al prințesei. Inelul poate fi cumpărat cu 1499 de dolari.

3. Alba ca Zăpadă
Una dintre cele mai faimoase prințese din lumea Disney este Alba ca Zăpada. Pentru acest personaj au fost create 5 modele diferite. Diamantul care se află în componența lui arată ca un măr otrăvit. Pentru această bijuterie doritorii vor fi nevoiți să scoată din buzunar 7.999 de dolari.

Arcul verighetei este un detaliu fabulos, dar, pe lângă designul incredibil, pe deget inelul va arăta regal.

4. Elsa
Seria Elsa prezintă două inele. Fiecare dintre ele este făcut din aur alb, în stilul unei regine a gheții. Fiecare verighetă este de 14 carate cu diamante de o jumătate de carat. Nu este surprinzător faptul că în acest design apare un fulg de nea, asociat prințesei Elsa. Costul inelelor este de 1.999, respectiv 2599 de dolari.

Articole asemănătoare

Back to top button