fbpx

foto | Unul dintre gemenii familiei Manciu are nevoie urgent de operație. Mergi la Târgul de caritate „See the World” și ajută-l să vadă din nou

Soții Manciu organizează un târg de caritate de dragul copilului lor, care a suferit un accident la ochi și are nevoie de operație pentru a-și recăpăta vederea. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Incidentul care l-a lipsit de văz la unul dintre ochi a avut loc în vara anului 2018, atunci când o așchie i-a afectat grav cristalinul. Damian a suferit o intervenție chirurgicală în urma căreia, potrivit chirurgilor, globul ocular a fost strâns pe bucăți și cusut în trei părți.

În urma ultimelor examinări, medicii au spus că micuțul mai are șanse să își recapete vederea cu ajutorul unei operații costisitoare, care necesită comanda unui cristalin nou, făcut în altă țară.

Olga Manciu a menționat că la moment familia lor nu poate face față costurilor operației, însă vrea să facă tot posibilul pentru a-și ajuta copilul să vadă lumea cu proprii săi ochi. De aceea, pe 10 februarie organizează târgul de caritate „See the World”. Evenimentul va avea loc în incinta localului Backstage Music Hall, între ora 12:00 și 18:00. La târg veți putea achiziționa articole vestimentare, încălțăminte, dar și accesorii.

Foto: mamaplus.md

Foto: Olga Manciu via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button