fbpx

foto | Un tânăr moldovean, adoptat de o familie din Italia, își caută acum rudele: Doresc să îmi cunosc rădăcinile

Un tânăr de 31 de ani, născut în Republica Moldova, a fost adoptat de o familie din Italia pe când avea doar 7 ani. Acum, la mai bine de 24 de ani de atunci, băiatul își caută părinții biologici și rudele.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tânărul a publicat povestea sa pe rețelele de socializare, cerând ajutorul internauților și sperând că cineva cunoaște informații despre familia sa din Republica Moldova.

„Numele meu la naştere a fost Ivan Fărîmă, m-am născut la data de 23 noiembrie 1990 în oraşul Vulcănești, regiunea Găgăuzia, Republica Moldova. La vârsta de 4 ani am fost plasat în mai multe orfelinate, ultimul a fost un orfelinat din oraşul Edineț, de unde mai apoi am fost adoptat la vârsta de 7 ani, în anul 1997 de către o familie minunată din Italia”, a scris tânărul.

De asemenea, din amintirile care i-au mai rămas din copilărie, băiatul spune că își amintește de directoarea de la orfelinat, pe care copiii o strigau „Mama Liza” și de o educatoare pe care o chema Natașa.

„Ştiu că părinții mei se numeau Irina şi Feodor, iar dacă memoria la acea vârsta fragedă nu mă inşeală îmi amintesc cu drag că aveam un frate şi o soră mai mari ca mine şi un frățior mai mic, dar din păcate nu le ştiu numele. Din documentele pe care le dețin reiese că bunicul din partea tatălui se numea Ivan, iar bunicul din partea mamei se numea Vladimir”, a mai adăugat băiatul.

Totodată, tânărul își mai amintește că locuia cu familia într-o rulotă, apoi s-au mutat la o casă cu o curte mare şi un câmp frumos verde, iar tatăl său pe atunci deținea și câțiva cai frumoşi.

„De foarte mulți ani mi-am dorit să îmi cunosc rădăcinile mele, ba chiar am şi incercat de nenumărate ori”, a încheiat băiatul.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button