fbpx

foto | Un frizer din Marea Britanie tunde gratuit oamenii străzii: Le oferă doar o nouă înfățișare, dar a reușit deja să schimbe multe vieți

A decis că vrea să facă ceva pentru a schimba lucrurile în societate, așa că a început să tundă gratuit oamenii străzii. Le oferă o nouă înfățișare și speră astfel să poată se le insufle dragostea de sine.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Joshua Coombes, un tânăr frizer din Marea Britanie, este de părere că modul în care arată oamenii are puterea de a schimba sentimentele acestora faţă de propria persoană. A reușit deja să-i schimbe pe zeci de boschetari, de la care a aflat povești de viață cum rar întâlnești.

„Pur şi simplu s-a întâmplat într-o zi. Aveam toate ustensilele la mine şi am trecut pe lângă un om fără adăpost. Atunci mi s-a aprins un beculeţ în cap şi m-am gândit că e o modalitate grozavă să mă apropii de oameni.

Frizeria este o meserie minunată. Lucrezi cu o altă fiinţă, iar scopul este de a o face să se simtă mai bine şi să se privească pe sine cu o sclipire în ochi”, a spus Joshua, care călătoreşte în toată lumea cu speranţa de a aduce un zâmbet pe buzele oamenilor nevoiaşi. 

Prietenul său, fotograful Matt Spracklen, face poze şi le publică pe Instagram. Iată câțiva dintre norocoșii care au beneficiat de o schimbare din partea britanicului.

Articole asemănătoare

Back to top button