fbpx

foto | Un bărbat, filmat în timp ce ar agresa un copil în curtea unui bloc din Bălți. Ce spune Poliția?

Un bărbat a fost filmat în timp ar agresa un copil de 12 ani. Cazul a avut loc într-o curte a unui bloc locativ din Bălți, iar Poliția a fost sesizată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Imagini cu cele întâmplate au fost publicate recent pe rețele de socializare. Inspectoratul de Poliție din Bălți a comunicat că oamenii legii au fost alertați despre acest caz pe 9 august curent.

Drept urmare, polițiștii au stabilit că un bărbat în vârstă de 38 de ani, aflându-se în curtea unui bloc de locuit, ar fi agresat fizic un minor de 12 ani. Pentru stabilirea gravității leziunilor corporale, copilul a fost îndreptat la expertiza medico-legală. Audiat de polițiști, bărbatul și-a motivat acţiunile sale prin faptul că minorul ar fi agresat-o fizic pe fiica sa.

„Ca urmare a incidentului, în aceeaşi zi, între fratele minorului maltratat şi bărbatul de 38 de ani a avut loc o altercaţie, în urma căreia ultimul a fost agresat fizic”, relatează IP Bălți.

Menționăm că, actualmente, în gestiunea Poliției se află mai multe plângeri reciproce din partea participanţilor la conflict. În context, oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanţele şi vinovăţia fiecăruia dintre ei.

Foto: capturi video via @balti_online

Articole asemănătoare

Back to top button