fbpx

foto | Un bărbat a amenințat că se aruncă de pe podul de la Circ. Zeci de martori și echipajele de salvare, la fața locului

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a amenințat câteva minute în urmă că se aruncă de pe podul de la Circ. Individul a fost surprins de martori, fiind atârnat de un panou publicitar.

Reportera ZUGO a surprins zeci de oameni și echipaje de salvare la fața locului, care încercau să-l ajute pe bărbat să coboare jos.

Contactată de reportera ZUGO, ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati, ne-a comunicat că polițiștii din sectorul Râșcani au primit apelul de urgență în jurul orei 19:10 minute, precum că pe bulevardul Renașterii un bărbat vrea să se arunce.

Ajunși la fața locului, salvatorii au reușit să-l convingă pe bărbat să renunțe. Ulterior, s-a stabilit că individul era în stare de ebrietate.

Pentru reportera ZUGO, un martor a susținut că bărbatul ar avea probleme psihice – lucru neconfirmat, însă, de oamenii legii. În acest context, menționăm că individul vorbește cu un psiholog, iar alte circumstanțe urmează a fi stabilite.

Foto: ZUGO

Articole similare

Close