fbpx

foto | Un băiețel de 10 ani, pasionat de avioane, i-a scris fondatorului celei mai mari companii aeriene din Australia: „Vă rog să mă luați în serios”

Alex Jacquot, un băiețel de doar 10 ani din Australia, i-a scris directorului executiv de la Qantas un bilețel în care-i cere sfaturi despre ce trebuie să facă când va crește mare pentru a-și deschide propria companie aeriană.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În scrisoarea sa, băiatul îl anunță pe Joyce că este co-fondator al viitoarei companii aeriene „Oceania Express” și că a început deja să lucreze la câteva lucruri, precum „tipurile de avioane de care voi avea nevoie, numere de zbor și servicii de catering”, dar și angajați.

„Fiind în vacanță, am mai mult timp să lucrez, dar nu am nimic de făcut. Aveți idei despre ce pot face?”, a întrebat copilul.

În răspunsul său, șeful Qantas a scris că nu oferă sfaturi concurenților, dar ar face o excepție „pentru că și eu eram odată un băiat curios despre zbor și despre toate posibilitățile sale”. „Am alergat în jurul casei timp de 10 minute, nu-mi venea să cred”, a fost reacția băiatului după ce a citit scrisoarea care i-a venit drept răspuns.

Alan Joyce l-a invitat pe băiat să se întâlnească în una din zile. Acesta i-a promis și un tur al Centrului Operațional Qantas, locul din care se urmăresc toate zborurile, indiferent în ce colț al lumii s-ar afla. Mama copilului a adăugat că deja a fost stabilită data când cei doi vor vedea.

Articole asemănătoare

Back to top button