fbpx

foto | Ultima oră: Un microbuz plin cu moldoveni a intrat într-un TIR în Ucraina. Cel puțin trei oameni au decedat, iar alți patru sunt grav răniți

Un grav accident cu implicarea unui microbuz în care se aflau 12 moldoveni a avut loc în această dimineață în regiunea Vinița din Ucraina. Cel puțin trei persoane au decedat, iar alte patru au fost internate în stare gravă la spital. 

Potrivit presei din țara vecină, vehiculul în care se aflau conaționalii noștri a intrat în plin într-un TIR. Guvernul Republicii Moldova a dispus crearea Celulei de Criză pentru a monitoriza și a ajuta cetățenii Republicii Moldova care au avut de suferit. Aceasta va monitoriza situația și va lua decizii privind transportarea victimelor acasă.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în comun cu autoritățile, va perfecta procedurile și va transporta corpurile neînsuflețite ale persoanelor decedate, dar și va aduce în țara noastră oamenii care au primit traumatisme în urma accidentului.

IGSU a lansat linia fierbinte la telefonul 022 78 50 32 unde rudele și apropiații persoanelor care au avut de suferit pot afla informații suplimentare.

Foto: vn.20minut.ua
Foto: vn.20minut.ua
Foto: vn.20minut.ua
Foto: vn.20minut.ua

 

Articole similare

Close