fbpx

foto | Trei persoane au ajuns la spital după ce două mașini s-au lovit frontal la Călărași. Unul dintre șoferi se zbate între viață și moarte

Un accident violent a avut loc astăzi în apropiere de localitatea Nișcani, raionul Călărași. Trei persoane au ajuns la spital după ce două mașini s-au ciocnit frontal.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Impactul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 10:40, pe traseul R21, km 53. Un bărbat de 42 de ani, aflându-se la volanului unui vehicul de model Ford Focus, a pierdut controlul volanului din cauza condițiilor meteo nefavorabile, ieșind pe contrasens și izbindu-se violent într-un alt automobil de model Opel Combo.

Solicitată telefonic de reporterul ZUGO, ofițera de presă a IP Călărași, Cristina Vicol, a declarat că mașina care ar fi provocat accidentul rutier era echipată cu anvelope de iarnă, însă acestea erau uzate.

„În ambele automobile se afla câte un pasager – soțiile șoferilor. Bărbatul de la volanul mașinii de model Opel Combo a suferit diverse traumatisme și în prezent se află internat în stare gravă în secția de reanimare a Spitalului Raional Călărași. Soțiile bărbaților au fost transportate la spital cu diverse răni, dar starea lor de sănătate este stabilă. Celălalt șofer, locuitor al raionului Călărași, a primit îngrijirile medicale necesare, nefiind necesară internarea acestuia”, a menționat Vicol.

La moment poliția investighează cazul. Șoferul care se va face vinovat de producerea accidentului va fi pedepsit în dependență de gravitatea leziunilor victimelor.

Foto: publika.md

 

Articole asemănătoare

Back to top button