fbpx

foto | Tragic accident în Italia: Un moldovean și fiica sa de 13 ani au decedat după ce mașina în care se aflau s-a lovit frontal cu un autobuz

Aseară, pe autostrada Triestina de la Montiron, în apropiere de orașul Mestre, Italia, un autobuz cu pasageri s-a ciocnit frontal cu un automobil marca Volkswagen. În urma impactului, un moldovean și fiica sa de 13 ani au decedat pe loc, iar alte patru persoane au ajuns în stare gravă la spital.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Accidentul s-a produs aseară, în jurul orei 18:00. Potrivit presei italiene, la bordul mașinii se afla o familie de moldoveni. În urma impactului, șoferul automobilului de 34 de ani și fiica sa de 13 ani au decedat pe loc, iar soția bărbatului și cei trei copii de 6, 7 și, respectiv, 14 ani au fost internați de urgență la spital. Totodată, nimeni din autobuz nu a avut de suferit.

Potrivit primelor informații oferite de poliție, accidentul s-ar fi produs din cauza unei manevre făcute de șoferul moldovean, care ar fi intrat pe banda opusă. Bărbatul de la volanul autobuzului nu a reușit să frâneze, astfel cele două automobile s-au lovit frontal. Totuși, oamenii legii investighează cazul în continuare, pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Sursa foto: protv.md

Articole asemănătoare

Back to top button