fbpx

foto | Țara-l răsplătește pentru faima care ne-o duce în lume. Tenismenul moldovean Radu Albot, premiat cu 50.000 de lei de Ministerul Educației

Tenismenul moldovean Radu Albot, care a reușit să ajungă pe locul 46 în clasamentul mondial al jucătorilor profesioniști (ATP), a primit un premiu din partea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru rezultatele remarcabile obținute în activitatea sportivă, precum și pentru promovarea imaginii Republicii Moldova pe arena internațională, ministra Monica Babuc i-a înmânat jucătorului de tenis Diploma de onoare a Ministerului Educației. Totodată, sportivul va beneficia și de un premiu în valoare de 50.000 de lei.

„Această performanţa uriaşă demonstrează că perseverenţa, munca asiduă şi abnegația nu rămân nerăsplătite. Mulțumim, Radu, pentru că ne faci să fim mândri și să știi că ne bucurăm alături de tine”, a afirmat Monica Babuc.

Rezultatele obținute de Radu Albot pe parcursul ultimilor ani reprezintă cele mai mari performanțe din întreaga istorie a tenisului moldovenesc.

Tenismenul a fost inclus în Top „10 cei mai buni sportivi ai anului 2018” de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Articole asemănătoare

Back to top button