fbpx

foto | „Sunt sigur că ne vei reprezenta frumos”. Ce mesaj i-a transmis Ionel Istrati celei care va duce faima Moldovei la Eurovision?

Ieri, după desfășurarea finalei etapei naționale a concursului Eurovision, Anna Odobescu a fost desemnată învingătoare și a devenit cea care ne va reprezenta țara la Tel Aviv.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Printre sutele de reacții și comentarii din partea internauților, prestația Annei a fost criticată, dar și lăudată de mai mulți colegi de breaslă și fani. Artistul Ionel Istrati nu a putut ignora victoria tinerei cântărețe pe care, se pare, o știe încă de la începuturile carierei sale.

Artistul a felicitat-o călduros pe reprezentanta Moldovei la cel mai important concurs de muzică din Europa, urându-i succes și dezmierdând-o prietenește.

,,Atâtea concursuri în copilărie! Sunt sigur că ne vei reprezenta frumos! Baftă Anișoara”, a scris Ionel pe pagina sa de Facebook.

Fanii cântărețului au fost emoționați de imaginea care însoțea acest mesaj, o fotografie cu cei doi, fiind copii, în timp ce evoluau pe aceeași scenă.

Foto: Ionel Istrati via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button