fbpx

foto | Studenții de la UTM, aflați în carantină, au primit produse alimentare și igienice. Rectorul: „Starea de sănătate este monitorizată zilnic”

Rectorul UTM, Viorel Bostan, anunță că studenții aflați în carantină în unul dintre căminele instituției primesc produse alimentare din contul universității. Acesta mai precizează că tinerii sunt consultați zilnic de medici.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Rectorul a publicat pe pagina sa de Facebook câteva imagini, menționând că studenții au primit produse alimentare, inclusiv carne, lactate, apă potabilă, dezinfectanți, dar și alte produse igienice necesare. Acesta a mai menționat că persoanele aflate în carantină au fost vizitate și de către specialiștii ANSP.

„Starea de sănătate a acestora este monitorizată zilnic, inclusiv le este măsurată temperatura. Studenții au fost vizitați atât de medicul-șef al Centrului Medical al UTM, dar și de personalul Centrului de Sănătate Publică”, scris Viorel Bostan.

Precizăm că, un cămin al Universității Tehnice a Moldovei a fost plasat în carantină după ce o studentă a fost diagnosticată cu virusul COVID-19.

CITEȘTE ȘI:

Dumbrăveanu: „Avem efectul croazierei japoneze”. Ministra nu este de acord cu plasarea în carantină a căminului UTM

Articole asemănătoare

Back to top button