fbpx

foto | Străzile satului Alexandrovca din Florești, iluminate în cadrul proiectului PP ȘOR. „Lucrurile pot fi schimbate în țară”

În satul Alexandrovca din componența comunei Trifănești, raionul Florești, a fost dat în folosință un nou sistem de iluminat public stradal. Proiectul a fost implementat de echipa Partidului ȘOR în cadrul unui program ce prevede iluminarea stradală în localitățile cu primari ai acestei formațiuni politice.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La ceremonia festivă de inaugurare de la Alexandrovca au participat funcționari locali, deputați și locuitori ai satului. În localitate au fost montate o rețea electrică cu lungimea de 6,5 kilometri și 174 de LED-uri și a fost modernizat punctul de transformare a curentului.

Liderul Partidului ȘOR, Ilan Șor, a menționat într-o intervenție video pentru locuitorii din Alexandrovca că, prin aceste proiecte de dezvoltare, formațiunea își propune să reaprindă în conștiința cetățenilor încrederea că lucrurile pot fi schimbate în țară.

„Toamna trecută ne-am luat angajamentul ca în toate localitățile cu primari ai Partidului ȘOR să implementăm neapărat proiecte de iluminat public stradal. Deja în zeci de localități, inclusiv la Alexandrovca, noi am aprins luminile pe străzi. Zi de zi noi îndreptățim așteptările cetățenilor prin fapte concrete”, a menționat Ilan Șor.

Primarul comunei Trifănești, Vitalie Boicu, ales din partea Partidului ȘOR, a spus în cadrul ceremoniei că după proiectul cu iluminatul public vor fi realizate și alte proiecte de dezvoltare.

„Acesta este un prim proiect realizat cu susținerea echipei Partidului ȘOR la noi. Vor urma și altele deoarece avem mult de muncit pentru a ridica nivelul de viață al locuitorilor comunei noastre. Împreună, cu susținerea dvs, vom reuși să realizăm tot ce ne-am propus”, a declarat Vitalie Boicu.

Pentru 2020, echipa Partidului ȘOR susține că și-a propus să implementeze proiecte de iluminat public stradal în peste 100 de localități din țară, inclusiv în toate localitățile raionului Orhei. Până acum au fost date în folosință proiecte de iluminat stradal în mai multe comune și sate din raioanele Orhei, Florești, Taraclia, Cahul, Fălești și Criuleni.

Articole asemănătoare

Back to top button