fbpx

foto | Strada Albișoara din capitală va deveni mai frumoasă! Au început lucrările de reabilitare a arterei

Pe str. Albișoara din capitală au început lucrări de renovare. Pentru început, aici vor fi reabilitați 1020 de metri de apeduct.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Alte lucrări inginerești care urmează a fi desfășurate aici se referă la reabilitarea rețelelor termice pe o lungime de 417 metri și schimbarea a două treceri la rețeaua de canalizare. Totodată, miercuri, la Primărie a fost convocată o ședință cu toți operatorii de rețele subterane, pentru a stabili algoritmul de organizare a lucrărilor planificate și a evita situațiile de intervenție la rețele după așternerea noului strat de asfalt.

Proiectul de reabilitare a străzii Albișoara mai prevede amenajarea trotuarelor și a rețelei de iluminat public stradal, cu suplinirea corpurilor de iluminat, în special la poduri și intersecții, curățarea gurilor de captare a apelor pluviale și scoaterea obiectivelor de reclamă exterioară.

În total, aici vor fi reabilitați circa 90.000 de metri pătrați ai stratului de asfalt. Conform Primăriei, doar renovarea apeductul va costa circa 7,5 milioane de lei alocați din surse municipale, iar lucrările vor dura în jur de 100 de zile.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button