fbpx

foto | Stas Mihailov a cântat și la Bălți, adunând peste 12.000 de spectatori. Ilan Șor a urcat din nou pe scenă

Peste 12.000 de oameni a adunat concertul organizat la Bălți a doua zi de Revelion, care s-a finalizat cu un impresionant show cu focuri de artificii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Evenimentul a fost organizat de Partidul Politic „ȘOR”, care, pe lângă artiștii naționali, l-a invitat și pe renumitul interpret rus, Stas Mihailov.

Publicul din Bălți a interpretat alături de cântăreț cele mai renumite și cunoscute hituri ale sale. Pe scenă, alături de artist, a urcat și liderul Partidului ȘOR, Ilan Șor, care i-a felicitat pe bălțeni cu ocazia noului an.

„Dragi bălțeni, vă felicit cu Anul Nou. Vă doresc multă sănătate și transformări cu adevărat pozitive”. Iar lui Stas Mihailov, căruia i-a oferit și un imens buchet de trandafiri roșii, Ilan Șor i-a mulțumit pentru că a acceptat să organizeze primul său concert din acest an în Republica Moldova.

Și de data aceasta Stas Mihailov i-a solicitat lui Ilan Șor să cânte alături de el. Politicianul, însă, i-a oferit această posibilitate candidatului Partidului ȘOR în una din circumscripțiile Bălți, Igor Himici, care a demonstrat că nu este doar un bun profesionist, dar și un cântăreț talentat.

La finalul concertului de peste două ore, bălțenii au fost impresionați și de un fastuos foc de artificii, cum nu au mai văzut în orașul lor.

Amintim că un concert similar a fost organizat miercuri și pentru locuitorii din sudul Republicii Moldova, la Comrat, unde Stas Mihailov a încântat și publicul din autonomia găgăuză. Iar la sfârșitul luni decembrie, la inițiativa primarului de Orhei Ilan Șor, Stas Mihailov a adunat câteva zeci de mii de spectatori și la concertul de inaugurare a Târgului de Crăciun de la OrheiLand.

Articole asemănătoare

Back to top button