fbpx

foto | Șor a lansat un nou proiect social. Își propune să construiască un teren de joacă pentru copiii din fiecare sat

Astăzi, 23 iulie, a fost lansat un nou proiect de dezvoltare a infrastructurii, la inițiativa lui Ilan ȘOR. Acesta prevede construirea și amenajarea terenurilor de joacă pentru copii în localitățile rurale din țară. Primul teren din cadrul proiectului a fost inaugurat în comuna Cuhnești, raionul Glodeni. La inaugurare au participat locuitori ai satului, deputați, consilieri locali și raionali.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deputatul Ilan Șor a anunțat într-un mesaj video, adresat locuitorilor satului Cuhnești, despre lansarea proiectului „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat”.

„Partidul ȘOR va construi o Europă reală acasă, în Republica Moldova. Nu suntem la guvernare și nu putem să construim uzine și fabrici, să oferim oamenilor locuri de muncă, însă avem priceperea să implementăm proiecte de infrastructură acolo unde guvernăm”, a spus Ilan Șor.

Prezentă la ceremonia de inaugurare a terenului de joacă de la Cuhnești, vicepreședinta fracțiunii parlamentare a Partidului „ȘOR, deputata Violeta Ivanov, a susținut că proiectul cu terenurile de joacă reprezintă un transfer al bunelor experiențe de la Orhei.

„După acest proiect vor urma și alte transferuri de bune practici. Vrem să contaminăm în sensul bun al cuvântului mai multe localități din țară cu experiența Orheiului, care poate fi considerat capitală a proiectelor sociale inițiate de Ilan Șor”, a menționat deputata.

Angela Ceban, primară a comunei Cuhnești, aleasă din partea Partidului ȘOR, a declarat că localitatea demult avea nevoie de un teren modern de joacă pentru copii.

„Sunt convinsă că realizarea acestui proiect va face viața copiilor din localitate mai colorată. Copiii vor avea unde se distra, zbengui și unde să lege noi prietenii”, a menționat funcționara.

Președinta Organizației Teritoriale Glodeni a Partidului ȘOR, consiliera raională Irina Dvorjanscaia, a spus că asemenea proiecte sunt parte a obiectivului formațiunii de a renaște satele țării.

„Echipa lui Ilan Șor s-a concentrat pe proiecte de infrastructură – în primul rând pe sistemele de iluminat stradal. O altă etapă este construirea și amenajarea terenurilor de joacă pentru copii”, a menționat Irina Dvorjanscaia.

Precizăm că Partidul ȘOR realizează proiecte sociale și de infrastructură în localitățile din țară care sunt conduse de primari din partea formațiunii. Este vorba de circa 100 localități, inclusiv două orașe – Taraclia și Orhei.

Articole asemănătoare

Back to top button