fbpx

foto | Situație de urgență la vama Leușeni. Un camion încărcat cu benzină, la un pas de explozie după ce s-a ciocnit cu o mașină

Un camion încărcat cu benzină și un automobil s-au ciocnit în apropiere de vama Leușeni. Impactul s-a produs ieri seara, în jurul orei 21:40, în apropiere de localitatea Ivanovca.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit primelor informații, un autoturism de model Volkswagen și un camion de mode MAN, plin cu benzină, s-au ciocnit. În urma impactului camionul a derapat de pe traseu, iar 26 tone de combustibil riscau să se scurgă și să producă o explozie. La fața locului au intervenit trei echipaje de salvatori și pompieri, iar gestionarea operațiunii a fost efectuată de conducerea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

La ora 04:50 operațiunea efectuată de angajații IGSU a fost încheiată, după ce pompierii au reușit să evacueze benzina din cisternă și să asigure securitatea antiincendiară pe traseu. În urma accidentului produs nimeni nu a avut de suferit. Toate circumstanțele urmează a fi stabilite ulterior. Potrivit datelor IGSU în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 26 situații de risc.

Foto: IGSU via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button