fbpx

foto | Și la gunoiște e mai curat. Imagini groaznice din apartamentul unui bărbat care a adunat timp de 3 ani tone de deșeuri

Deși nu-i aparține legal, un bărbat și-a transformat apartamentul din sectorul Buiucani al capitalei într-o gunoiște. Timp de trei ani, chișinăuianul a adunat tone de lucruri în odaia dintr-un bloc locativ de pe strada Eugen Coca în care trăia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru că ușa locuinței nu se închidea până la urmă, mirosul insuportabil se răspândea mereu în scara blocului. Deciși că așa nu mai pot trăi, vecinii s-au adresat de nenumărate ori la administratoarea blocului, care a sesizat autoritățile.

Oameni legii au dispus ca locuința să fie curățată de tonele de gunoi care puneau în pericol atât viața celui care le colecta în propria casă, dar și a celorlalți locatari.

Contactată de reportera ZUGO, Aurelia Mutu, specialistă principală a Societății Locativ Comunale a Preturii Buiucani, ne-a comunicat că, ajunși acolo, specialiștii au găsit atât lucruri adunate de pe străzi sau gunoiști, cât și mâncare alterată de luni bune și gândaci care mișunau pe orice centimetru de spațiu. De la fața locului au fost evacuate mai multe tone de gunoi, iar apoi specialiștii au dezinfectat locuința cu soluție specială.

Articole asemănătoare

Back to top button