fbpx

foto | Sărbătoarea de 1 iunie nu a fost anulată! ZUGO îți propune câteva evenimente online pentru tine si copilul tău

În contextul situației epidemiologice din țară, majoritatea evenimentelor dedicate Zilei Copiilor se vor desfășura online. Chiar și așa, organizatorii promit multe surprize, distracții și voie bună. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Orășelul virtual al copiilor

Centrul Republican ARTICO invită toți copii să petreacă ziua lor într-un orășel virtual. Vizitatorii vor avea parte de multe surprize și activități interactive.

Play with us

Evenimentul oferă tuturor copiilor posibilitatea de a juca Monopoly, UNO, Skribbl și alte jocuri captivante, ce te vor determina să trăiești emoții pozitive și intense. Doritorii de a lua parte la eveniment trebuie să completeze acest formular.

Movie’n ARTICO

Echipa Clubului Voluntarilor este mereu alături, astfel cu ocazia Zilei Copilului, tinerii au decis să organizeze o vizionare de film online, atât pentru copii, adolescenți, cât și pentru părinții acestora. Doritorii de a lua parte la eveniment trebuie să completeze acest formular.

World Wild Quest

Crezi că ai putea face înconjurul Pământului în doar câteva ore? Clubul Voluntarilor a meditat și a găsit un răspuns pozitiv la această întrebare, organizând o călătorie virtuală în jurul Pământului, cu ajutorul indiciilor și stațiilor aflate în toate părțile lumii. Doritorii de a lua parte la eveniment trebuie să completeze acest formular.

Quiz for Kids

Scopul acestui eveniment este să te învețe lucruri noi într-un mod amuzant și plăcut! Ești gata să descoperi aventurile care au fost pregătite pentru tine? Înscrie-te în competiție.

Concert online de Ziua Copilului

Pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Externe va fi transmis live un concert dedicat Zilei Copiilor. Acesta va începe la ora 10:00.

Povești cu Clounella

Încheie ziua de 1 iunie cu o poveste palpitantă, citită de Clounella – amica copiilor. Evenimentul va avea loc online, la ora 21:00. Sunt invitați să participe atât cei mici, cât și adulții.

Citește și: Se apropie 1 iunie, iar tu nu ai ales încă daruri pentru copii? 10 cărți potrivite pentru dezvoltarea creativității și logicii celor mici

Articole asemănătoare

Back to top button