fbpx

foto | Salvatorii și carabinierii se pregătesc de eventuale viituri pe Nistru. La Vadul lui Vodă este asamblat un dig de protecție din metal

În după amiaza zilei de 25 iunie, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au demarat lucrările de instalare a unui dig de protecție metalic pe o distanța de un kilometru, care va proteja zona turistică a orașului Vadul lui Vodă de pericolul inundațiilor în urma unei eventuale viituri pe râul Nistru.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La fața locului, salvatorii și carabinierii instalează carcasa metalică pentru a proteja plaja și zona de odihnă. Digul cu înălțimea de un metru și lungimea de un kilometru va proteja zona de pericolul valului de apă. Pentru efectuarea lucrărilor au fost mobilizați 50 de angajați din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Inspectoratul General de Carabinieri și 13 unități de tehnică.

Conform IGSU, situația privind riscul inundațiilor în urma creșterii nivelului apei pe râul Nistru este în continuare strict monitorizată.

Această prezentare necesită JavaScript.

Foto: IGSU

Articole asemănătoare

Back to top button