fbpx

foto | Salvatorii moldoveni continuă intervenția în urma cutremurului din Turcia

Echipa de salvatori din Republica Moldova plecați în misiunea internațională din Turcia continua intervenția, anunță Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Specialiștii formați în căutare salvare urbană au lucrat și pe parcursul zilei de sâmbătă,11 februarie, pentru a identifica sinistrați sub ruinele și dărâmăturile blocurilor puternic avariate în urma seismului. Echipa USAR Moldova au format mai multe sectoare de căutare și s-au deplasat în orașul Antakya pentru misiuni de căutare-salvare.

Pe parcursul zilei de sâmbătă au fost evaluate prin intermediul echipamentului specializat cinci blocuri rezidențiale. Căutările salvatorilor moldoveni au fost efectuate și prin implicare a doi câni din dotare. Misiunea specialiștilor moldoveni va continua și pe 12 februarie.

Salvatorii moldoveni în comun cu angajații Serviciul Protecție Civilă din Turcia se vor deplasa la noi sectoare, pentru a efectua recunoașterea nivelurilor inferioare a blocurilor rezidențiale cu mijloacele de detecție.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button