fbpx

foto | Salvare miraculoasă în munții elvețieni. O femeie a supraviețuit două zile în pantaloni scurți și fără echipament de protecție

O femeie a fost găsită în munții elvețieni după ce s-a prăbușit de pe un ghețar. Aceasta era în pantaloni scurți și nu avea echipament de protecție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Turista a fost observată de salvamontiștii care treceau pe acolo în timp ce se deplasau spre o altă misiune. Conform Agerpres, care face referire la DPA, aceasta este de naționalitate rusă, dar s-a stabilit de mai mult timp în Germania.

Femeia ieșise la o plimbare în pantaloni scurți și fără echipamentul de protecție corespunzător, chiar dacă angajații cabanei unde se cazase au anunțat-o despre un eventual pericol. În timp ce traversa ghețarul, aceasta a căzut într-o crevasă de aproximativ 10-15 metri și a aterizat pe un pod de gheață din fisură.

După operațiune, turista a fost preluată de un elicopter și transportată la spital, dat fiind faptul că temperatura corpului ei a scăzut până la 34 de grade. Potrivit salvamontiștilor, asemenea salvări miraculoase nu au existat în regiune în ultimii 20 de ani.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button