fbpx

foto | Reținut la timp. Un bărbat din Dubăsari a fost încătușat în timp ce pregătea omorul unui străin

Un bărbat în vârstă de 20 de ani, locuitor al raionului Dubăsari, a fost reținut în flagrant, fiind bănuit că ar fi pregătit omorul unui cetățean ceh. Victima a fost salvată grație intervenției prompte a poliției.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Suspectul a fost documentat în timp ce alegea locul în care intenționa să omoare victima, procura mijloacele necesare pentru comiterea infracțiunii și ascunderea urmelor acesteia, precum și stabilea căile de retragere de la locul faptei.

Pentru realizarea planului său infracțional, bănuitul avea asupra sa o țeavă metalică special adaptată, mănuși, o mască confecționată artizanal, toate procurate de la o piață din Chișinău.  

În aceeași zi, după ora 19:00, în unul din scuarurile din centrul capitalei, unde în prealabil îi fixase victimei o întâlnire, suspectul a fost reținut în flagrant. Fiind înarmat cu o țeavă metalică și purtând masca improvizată, acesta se îndrepta în direcția victimei, cel din urmă aflându-se sub protecția oamenilor legii.

Ieri, bărbatul a fost reținut pe un termen de 30 de zile. În cazul în care va fi găsit vinovat, acesta riscă închisoare de până la 10 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button