fbpx

foto | Rețineri ca în filme pe străzile capitalei. Patru persoane, bănuite de comiterea unui omor la Nisporeni, încătușate de mascați

Patru persoane care ar fi fost implicate în comiterea unui omor la Nisporeni au fost reținute de oamenii legii. Crima a fost comisă pe 25 mai curent, atunci când bănuiții ar fi efectuat mai multe împușcături în direcția unui bărbat de 39 de ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Imediat după comiterea infracțiunii a fost identificat și reținut un bărbat de 24 de ani, domiciliat în aceeași localitate, de la acesta fiind ridicată arma din care au fost efectuate împușcăturile.

În cadrul acțiunilor întreprinse, s-a stabilit implicarea la comiterea infracțiunii a încă patru persoane, cu vârstele cuprinse între 21 și 38 de ani, care s-au eschivat de organul de urmărire penală, ascunzându-se pe teritoriul mun. Chișinău.

Ieri, cei patru au fost localizați în mun. Chișinău, unde cu suportul angajaților Brigăzii de poliție cu destinație specială „Fulger” au fost reținuți. În cadrul acțiunilor de reținere și percheziție la aceste persoane au fost depistate și ridicate mai multe arme și muniții, legalitatea deținerii cărora la moment este verificată.

Acţiunile de urmărire penală şi măsurile speciale de investigaţii pe aceste cauze penale continua, iar dacă va fi demonstrată vinovăția, pentru săvârșirea infracțiunii de omor suspecții riscă pedeapsă cu închisoare până la 20 de ani sau detenție pe viață, iar pentru săvârșirea huliganismului agravat riscă închisoare până la 7 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button