fbpx

foto | Provocarea care poate salva omenirea: Sute de oameni din întreaga lume se mobilizează pentru a aduna deșeurile de pe Glob

Despre „epidemia” de deșeuri se vorbește de mulți ani, însă problema rămâne a fi actuală chiar și astăzi, într-o lume cu tehnologii moderne care ne-ar putea salva de la poluarea excesivă, dar cu oameni care încă nu conștientizează importanța reciclării și a protejării mediului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Odată cu apariția diferitor provocări online, pe care internauții țin neapărat să le îndeplinească, s-a ivit și un challenge care pare a fi cel mai important dintre toate câte au fost până acum. Este vorba despre provocarea de a salubriza o zonă din localitatea sau orașul unde locuiești sau unde există deșeuri și să postezi pe internet un colaj din două fotografii: până la curățare și după.

Astfel, în decursul timpului, pe rețelele de socializare s-au adunat deja sute astfel de exemple, în care oamenii și-au unit forțele pentru a ajuta planeta să respire. Prin exemplul lor, oamenii vor să încurajeze alte persoane, motivându-le să se echipeze cu saci de gunoi, mănuși și haine adecvate și să înceapă marea curățenie.

Dar tu accepți provocarea?

Articole asemănătoare

Back to top button