fbpx

foto | Promisiunile electorale ale lui Ilan Șor devin realitate. Locuitorii satului Breanova se vor bucura, în curând, de iluminare stradală

Partidul Politic „ȘOR” a trecut la implementarea promisiunilor făcute în timpul campaniei electorale. Astfel, locuitorii din satul Breanova, raionul Orhei, se vor putea bucura în scurt timp de iluminare stradală, întrucât muncitorii vor întinde aproximativ 12 km de cablu, 250 de corpuri de iluminat LED și panouri de automatizare noi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Startul lucrărilor a fost dat de deputații aleși pe circumscripțiile uninominale nr. 18 și 19, Ilan Șor și Marina Tauber. Cei doi au promis anterior că acolo unde va învinge Partidul ȘOR vor avea loc transformări majore de infrastructură, la fel ca în municipiul Orhei și comuna Jora de Mijloc.

Așa cum am declarat în campania electorală, acolo unde vom câștiga, acolo vom implementa proiecte ca în Orhei”, a reamintit Ilan Șor.

La rândul său, vicepreședinta Marina Tauber a declarat că proiectul început în satul Breanova demonstrează respectul față de cetățeni. „Vom realiza proiecte de iluminare stradală și nu doar de iluminare în toate satele din circumscripțiile 18 și 19”, a punctat aceasta.

În urma scrutinului din 24 februarie, Ilan Șor și Marina Tauber au câștigat alegerile din circumscripțiile uninominale nr. 18 și 19. Cei doi au promis că, după victorie, vor implementa proiectul „Capitalul matern”, vor repara școlile, grădinițele, vor deschide puncte medicale și magazinele sociale în fiecare localitate.

Articole asemănătoare

Back to top button