fbpx

foto | Prima apariție publică alături de fiul ei. Cum arată Iggy Azalea în rol de mămică?

Iggy Azalea a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când la începutul verii dezvăluia că are un fiu. Recent, artista a fost fotografiată cu micuțul Onyx, pe aeroportul din Los Angeles, fiind și prima apariție publică a artistei alături de fiul ei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Proaspăta mămică nu era singură, ci însoțită de o bonă. În fotografiile surprinse de paparazzi, micuțul Onyx stătea într-un cărucior Fendi, iar Iggy era îmbrăcată în stil casual, cu un tricou larg, pantaloni și încălțăminte sport, scrie Daily Mail.

Iggy Azalea formează un cuplu cu rapper-ul Playboi Carti, în vârstă de 23 de ani. Azalea (numele real: Amethyst Kelly) și Carti (numele real: Jordan Carter) s-au cunoscut în 2018, când artista se afla în turneu și relația lor a început la scurt timp după aceea. După câteva luni au confirmat faptul că formează un cuplu și ulterior cei doi s-au mutat împreună.

Primele zvonuri cu privire la faptul că Azalea este însărcinată au apărut în decembrie 2019, însă cei doi nu au vorbit despre acest subiect. Mai mult chiar, cântăreața a postat în acea perioadă pe Instagram o imagine cu ea, purtând doar un bikini, dorind să pună capăt acelor zvonuri.

Articole asemănătoare

Back to top button