fbpx

foto | Premieră într-o comună din Moldova. Străzile din Jora de Mijloc, spălate cu șampon la inițiativa Marinei Tauber

La sfârșitul săptămânii trecute, au fost curățate și spălate cu șampon toate străzile asfaltate din cele patru sate care formează comuna Jora de Mijloc. Inițiativa aparține primarului comunei, Marina Tauber, care promite că va desfășura astfel de activități săptămânal.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Scopul este să menținem comuna noastră curată și exemplară. Tot ce este în orașul Orhei, orașul nostru exemplar, inima Partidului ȘOR, va fi preluat și aici. Noi vrem ca tot ce este în comuna noastră să fie la cel mai înalt nivel și, chiar dacă este o localitate rurală, oamenii trebuie să aibă parte de tot ce este mai bun, a spus Tauber.

Curățarea și spălarea străzilor asfaltate din comuna Jora de Mijloc s-a făcut cu ajutorul Primăriei Orhei, care dispune de tehnică și utilaje speciale. De asemenea, zeci de muncitori au măturat și au făcut ordine în parcuri și pe străzi, potrivit comunicatului de presă.

Locuitorii din satele comunei Jora de Mijloc sunt bucuroși că au parte de curățenie „ca la oraș”.

Sunt niște oameni foarte bravo, noi suntem bucuroși că am avut norocul ista, a spus Nina Antoseac, localnică din Jora de Mijloc. Practic, în toată săptămâna oamenii ies, spală, e foarte bine. Vreau să vă spun că noi suntem mulțumiți, a adăugat Mihai Japalău, un alt localnic al comunei.

Amintim că, recent, în comună au fost complet iluminate toate cele patru sate, iar străzile centrale ale acestor sate au fost asfaltate. Totodată, au fost reparate capital blocurile sanitare și cele alimentare ale grădinițelor din Jora de Sus și Lopatna.

Foto: partidulsor.md

Articole asemănătoare

Back to top button