fbpx

foto | Peisaje rupte de realitate. Care este topul celor mai frumoase plaje din 2019, potrivit TripAdvisor?

Anul 2019 vine cu un nou clasament al celor mai frumoase plaje din lume desemnate de TripAdvisor. Topul, alcătuit din 25 de plaje, are la bază recenziile acordate de turiști.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

1.Baia do Sancho, o plajă izolată, aflată pe insula Fernando de Nononha din Brazilia, a reușit să ocupe primul loc în top. Aceasta este accesibilă oricând tuturor turiștilor, cu excepția perioadei de depunere a ouălor de broască țestoasă, din ianuarie până în iulie. Atunci, accesul vizitatorilor între orele 18:00 și 06:00 este interzis.

Foto: cunoastelumea.ro

2. Plaja Varadero din Cuba a ocupat al doilea loc în clasamentul TripAdvisor, potrivitdigi24.roSituată la o mică distanță de orașul Havana, Varadero găzduiește peste 60 de hoteluri, restaurante și magazine.

Foto: booking.com

3. Plaja care ocupă al treilea loc este Eagle, din Aruba, descrisă de turiști drept „privată, liniștită, serenă și incredibilă”.

Foto: travelandleisure.com

4. Clasamentul este completat de plaja La Concha Beach, din San Sebastian, Spania. Aceasta este plaja europeană situată cel mai sus în top, pe locul patru.

Foto: picturesquetraveller.com

5. Grace Bay Beach, de pe insula Turks and Caicos, este a cincea în topuri. Plaja a cucerit turiștii cu nisipurile sale albe, apa turcoaz și palmierii care se întind până aproape de intrarea în ocean.

Foto: turksandcaicosreservations.com

6. Plaja Clearwater, din Florida, SUA ocupă locul șase și este descrisă drept o plajă liniștită, potrivită pentru familiile cu copii.

Foto: nord-amerika.de

7. Plaja Spiaggia dei Conigli, din Sicilia, Italia este pe locul șapte. Aceasta reprezintă o atracție turistică de valoare pentru cei care își doresc să vadă țestoasele depunânu-și ouăle în nisip.

Foto: gds.it

8. Seven Mile Beach, din insulele Cayman, este una dintre cele mai frumoase plaje din Marea Caraibelor și ocupă locul opt în clasament.                                           

Foto: pinterest.com

9. Playa Norte, din Peninsula Yucatan, Mexic, ocupă cea de-a noua poziție în top. Situată în America Centrală, plaja atrage mii de turiști cu nisipurile sale impecabile și cu apa limpede specifică Golfului Mexic.

Foto: worldbeachguide.com

10. Seven Mile Beach din Jamaica, o plajă pitorească și liniștită, care este plasată pe locul 10 în topul TripAdvisor.

Foto: marina.com

Clasamentul este completat de alte 15 plaje:

11. Falesia Beach, Portugalia;
12. Prainhas do Pontal do Atalaia, Brazilia;
13. Playa de Ses Illetes, Formentera, Spania;
14. Ka’anapali Beach, Maui;
15. Balos Lagoon, Creta;
16. Radhanagar Beach, Insula Havelock, India;
17. Playa Manuel Antonio, Costa Rica;
18. Manly Beach, Sydney, Australia;
19. Kelingking Beach, Bali;
20. Bournemouth Beach, Marea Britanie;
21. Elafonissi Beach, Creta;
22. Fig Tree Bay, Protaras, Cipru;
23. Surfers Paradise Beach, Queensland, Australia;
24. Anse Lazio, Insula Praslin, Seychelles;
25. Santa Monica, Boa Vista, Cape Verde;

Articole asemănătoare

Back to top button