fbpx

foto | Pavat, iluminat și decorat. Cum arată scuarul Mezon din capitală după lucrările de renovare care au durat șase luni?

Deși erau, practic, finalizate la începutul lunii noiembrie 2019, lucrările de amenajare a scuarului Mezon de pe bulevardul Moscova, sectorul Râșcani al capitalei, s-au încheiat astăzi oficial. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit autorităților, muncitorii au reabilitat aleile pietonale, au instalat iluminatul public decorativ, mobilierul urban și coșurile de gunoi.

Amintim că lucrările au început în luna august 2019 și au costat 3,3 de milioane de lei, surse alocate din bugetul municipal.

Primăria informează că, pe parcursul anului curent, pentru fiecare sector au fost prevăzute din bugetul municipal câte cinci milioane de lei.

Printre locurile publice care urmează să fie reamenajate sau modernizate în viitorul apropiat se numără: parcul „Alunelul”, scuarul de pe strada Bucuriei, parcul de pe strada Miron Costin, aleea pietonală de pe bulevardul Mircea cel Bătrân și parcul „La Izvor”.

Totodată, municipalitatea își propune și câteva proiectele ambițioase, care urmează a fi realizate cu ajutorul partenerilor. Este vorba despre amenajarea unui parc în zona adiacentă a Circului, reabilitarea grădinii publice „Ștefan cel Mare și Sfânt” și a parcului Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”.

Articole asemănătoare

Back to top button