fbpx

foto | Pavaj nou, mai multe havuzuri și iluminat artistic. Cum ar putea arăta Grădina Publică „Ștefan cel Mare” după modernizare?

Agenția de Inspectare și Restaurare a Monumentelor își propune să modernizeze în acest an Grădina Publică „Ștefan cel Mare”. Potrivit responsabililor din cadrul Agenției, schița de proiect a fost elaborată în baza unui concept prezentat anterior.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Urmează a fi expuse spre consultare publică modelele de pavaje, mobilierul urban – bănci și urne, dar și soluțiile de iluminat artistic-nocturn pentru spațiul Grădinii Publice.

„În acest proiect sunt bineveniţi toţi citadinii, cei care cu adevărat iubesc acest oraş, de la arhitecţi+urbanişti, designeri (pentru a completa unele informații) până la agenţii economici care sunt gata să investească în oraşul nostru. Va fi un proiect realizat cu susţinerea financiară a noastră, a tuturor celor care îşi doresc un confort urban la noi acasă. Să fie într-un ceas bun. Pentru oraşul grădină – CHIŞINĂU”, se arată într-un mesaj postat pe pagina oficială a instituției.

Articole asemănătoare

Back to top button