fbpx

foto | Patru persoane, inclusiv un copil de 10 ani, au ajuns la spital după ce două microbuze s-au tamponat. Un șofer ar fi ieșit pe contrasens

Patru persoane au ajuns ieri, 10 august, la spital după ce două microbuze s-au tamponat pe traseul Chișinău-Bălți. Printre victimele accidentului se numără și un copil de 10 ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Impactul a avut loc la ora 17:00. Un bărbat de 39 de ani din raionul Drochia, fiind la volanul unui vehicul de model Mercedes Sprinter, ar fi încălcat limita de viteză și ar fi efectuat manevra de depășire fără a se asigura, ne-a comunicat Cristina Vicol, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Călărași.

Deoarece în față staționa un TIR, șoferul nu a observat microbuzul de model Wolksvagen Transporter, condus de un bărbat de 45 de ani din Ungheni.

Ca urmare, cele două vehicule s-au tamponat frontal, iar unul dintre ele a ajuns în șanț. Pasagerii din Mercedes: o femeie de 35 de ani și o fetiță de 10 ani, dar și două persoane care se aflau în Wolkswagen, în vârstă de 21 și respectiv 40 de ani, au fost transportate la spitalul din Călărași.

Testul alcoolscopic a stabilit că șoferii nu erau în stare de ebrietate. Poliția investighează toate circumstanțele în care a avut loc impactul.

Această prezentare necesită JavaScript.

Foto: IP Călărași

Articole asemănătoare

Back to top button