fbpx

foto | OrheiLand își va deschide curând „ușile” pentru vizitatori. Echipa Șor promite să fie respectate toate normele sanitare

OrheiLand se va deschide curând pentru sezonul de vară, iar pregătirile și lucrările de amenajare sunt pe ultima sută de metri. La dispoziția vizitatorilor vor fi puse mai multe carusele și atracții pentru copii, fiind respectate toate normele anti-epidemice.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În acest an, la OrheiLand vor fi luate măsuri în ceea ce privește respectarea normelor sanitare. La intrarea în parc, vizitatorilor le va fi măsurată obligatoriu temperatura corporală, iar caruselele vor fi dezinfectate cu regularitate.

La fel, lucrătorii parcului de distracții vor urmări să fie respectată distanța socială și vor asigura condiții pentru a fi evitate aglomerațiile. Plaja va fi amenajată corespunzător, astfel încât să fie respectate toate normele – șezlongurile vor fi amplasare la distanțe de câțiva metri unul de altul.

Inițiatorul proiectului, Ilan Șor, spune că toate atracțiile rămân gratuite. Potrivit lui, OrheiLand este în continuare simbolul aspirațiilor moldovenilor într-o viață mai frumoasă.

„Acest proiect simbolizează transformările din țara noastră. În Moldova pot fi făcute cu forțe proprii lucruri nu mai puțin frumoase decât Europa sau poate chiar și mai bine. Anume așa vedem țara noastră și așa o vom face”, a menționat Ilan Șor.

Primarul de Orhei, Pavel Verejanu, susține că în acest an OrheiLand ar putea înregistra un număr record de vizitatori.

„În condițiile situației legate de coronavirus în lume, va crește turismul intern. OrheiLand va deveni unul dintre punctele și atracțiile principale turistice. Nu excludem că vom avea în această vară un număr record de vizitatori”, a spus Verejanu.

Ca și în anii precedenți, vizitatorii vor putea veni la OrheiLand în toate zilele săptămânii, de la 10:00 până la 22:00, cu excepția zilelor de luni – când parcul va activa între orele 16:00 și 22:00.

Parcul de distracții, care se întinde pe o suprafață de circa șase hectare, a fost inaugurat la 1 iunie 2018, fiind cel mai mare asemenea obiectiv din țară. Aici sunt organizate două sezoane pe an. De la inaugurare și până acum, OrheiLand a avut câteva milioane de vizitatori.

Articole asemănătoare

Back to top button