fbpx

foto | O mașină a fost avariată după ce o piesă a unui troleibuz a căzut peste ea. RTEC: Cazuri din astea se mai întâmplă

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc ieri în capitală. O șoferiță s-a ales cu mașina avariată după ce, în încercarea de a parca automobilul pe o stradă din oraș, o piesă a unui troleibuz „s-a desprins” și a căzut peste vehiculul femeii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit acesteia, cazul a avut loc pe strada Ismail, în jurul orei 09:00. Piesa auto care s-a desprins de la liniile de contact ale troleibuzului ar măsura circa 20-25 de centrimetri.

„O parte din troleibuze sunt vechi, iar cazuri din astea se mai întâmplă. Incidentele date sunt asigurate. Deci, compania de asigurări o să restituie paguba materială referitor la autoturismul care a avut de suferit. Rețeaua de contact nu este cea mai nouă. Acestea sunt deja în exploatare de peste 40 de ani. Regia Transport Electric intervine manual pentru remedierea defecțiunilor care apar. Pentru a repara total sau a moderniza toată rețeaua de contacte este nevoie de investiții considerabile. La moment nu putem să ne permitem asta, a spus directorul Regiei Transport Electric, Dorin Ciornîi.

De menționat că, de la începutul anului, acesta este al doilea caz când un troleibuz a avariat un automobil.

Foto: Афоня Куравлев via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button