fbpx

foto | O furtună puternică s-a abătut acum câteva ore peste satul Larga. Grindina o strângi cu lopata, iar mai multe case au rămas parțial fără acoperiș

În timp ce ieri o ploaie puternică a făcut prăpăd în raionul Dondușeni, astăzi o furtună a distrus mai multe gospodării în satul Larga, raionul Briceni. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În timp ce zeci de copaci au fost smulși cu tot cu rădăcini, câteva case au rămas parțial fără acoperiș. Totodată, din imaginile postate pe internet de o locuitoare, se observă și grindină din abundență, dar și mai multe fire electrice rupte.

Amintim că, ieri, meteorologii au emis Cod galben de caniculă. Vremea se mai răcorește începând de mâine, când în toate regiunile țării sunt așteptate ploi cu descărcări electrice.

Meteorologii avertizează despre riscurile fenomenului de caniculă și îndeamnă populația să evite expunerea prelungită la soare între ora 11 și 18, să poarte pălării, hainele lejere, dechise la culoare și confecționate din țesături naturale, să evite consumul excesiv de cafea sau alcool, să reducă intensitatea activităților fizice și, bineînțeles, să consume cât mai multe lichide.

Foto: Inga Bostan via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button