fbpx

foto | O călătorie cu motocicleta i-a curmat viața. Un minor din Briceni a decedat în urma unui accident grav

Un minor în vârstă de 17 ani s-a stins din viață, fiind victima unui grav accident rutier. Cazul tragic s-a întâmplat în seara zilei de ieri, în jurul orei 16:20, în apropiere de satul Cotiujeni al raionului Briceni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tânărul era originar din satul Larga al aceluiași raion și conducea o motocicletă de model Kawasaki, înmatriculată în Italia, pe traseul G-1 km 17+600 metri. Despre circumstanțele cazului ne-a informat ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Briceni, Svetlana Talpă.

„Minorul a pierdut controlul asupra conducerii, derapând de pe carosabil și tamponându-se de suprafața acostamentului din drepta. Drept urmare, vehiculul a fost proiectat într-un copac, ulterior căzând pe carosabil, perpendicular față de traseu. Conducătorul a fost depistat cu multiple leziuni în regiunea capului, deoarece casca de protecție a fost deteriorată”, a relatat ofițera pentru ZUGO.

Șoferul a fost preluat de serviciu urgență medicală, însă în drum spre spital a decedat. Alte circumstanțe sunt stabilite.

Articole asemănătoare

Back to top button