fbpx

foto | Nu mai este „cea mai frumoasă din lume”: Cine este bruneta care a „detronat-o” pe Paige Spiranac

Paige Spiranac nu mai este cea mai sexy femeie din lume. Cititorii revistei Maxim au fost chemați din nou la vot și i-au oferit premiul lui Ashley Graham, un model foarte cunoscut pentru formele sale voluptoase. Frumoasa brunetă a câștigat această competiție deși a avut rivale celebre.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ashley Graham este cea mai sexy femeie din lume

Paige Spiranac a fost desemnată „cea mai sexy femeie din lume” în vara anului 2022 în urma unui scrutin organizat de revista Maxim. Au fost aproape 12 luni de glorie pentru fosta jucătoare de golf, a cărei celebritate a ajuns la cote foarte înalte. Acest succes a ajutat-o enorm și a devenit imaginea multor firme, dar a și câștigat bani mulți cu ajutorul rețelelor sociale unde a crescut foarte mult tarifele la reclame, scrie Playtech.

Paige Spiranac are peste 3,7 milioane de urmăritori doar pe Instagram și de multe ori și-a răsfățat fanii cu ședințe foto în care apare sumar îmbrăcate sau cu haine mulate.

Noua vedetă a revistei Maxim este Ashley Graham, cea care acum este considerată „cea mai sexy femeie din lume”. Este vorba de o brunetă foarte frumoasă, care devenit celebra datorită formelor voluptoase. Ashley Graham are peste 20 de milioane de fani doar pe Instagram și a primit voturi mai multe decât Margot Robbie, Ana de Armas sau Sabrina Carpenter, trei actrițe în mare vogă la Hollywood.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button