fbpx

foto | Noi detalii despre bărbatul rănit grav într-un accident la Nisporeni: Are numeroase fracturi ale corpului și traumă cranio-cerebrală

Bărbatul de 33 de ani care a fost transportat astăzi cu elicopterul SMURD de la Nisporeni la Chișinău este în stare extrem de gravă. Despre acest lucru a comunicat şeful adjunct al Inspectoratului General al Poliţiei, Gheorghe Cavcaliuc. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit acestuia, bărbatul a fost implicat noaptea trecută într-un grav accident în raionul Nisporeni. Șoferul, depășind limita de viteză în exces, a pierdut controlul volanului, a derapat în șanțul de scurgere, inversându-se de mai multe ori şi s-a proiectat în gardul stației de pompare a apei.

În urma accidentului rutier, bărbatul și un pasager aflat în aceeași mașină cu el s-au ales cu multiple fracturi ale corpului și traume cranio-cerebrale, fiind internați în secția de reanimare.

Foto: Gheorghe Cavcaliuc via Facebook

Din cauza traumatismelor severe, care îi țin viața la limită, conducătorul automobilului a fost transferat de urgență prin intermediul Serviciului aerian de salvare SMURD la Spitalul de Urgență din Chișinău.

Menționăm că în perioada 1 ianuarie -15 aprilie curent, peste 21.600 de conducători auto au depășit limita de viteza admisă. Din această cauză au avut loc 160 de accidente rutiere, soldate cu 24 de persoane decedate și alte 225 traumate.

Foto: Gheorghe Cavcaliuc via Facebook
Foto: Gheorghe Cavcaliuc via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button