fbpx

foto | Minorul de 17 ani care ar fi comis peste 70 de infracțiuni a fost reținut. Un pistol, cartele de reîncărcare și bani, depistați asupra sa

Minorul de 17 ani, originar din satul Neculăieuca, raionul Orhei, care era căutat de poliție, fiind bănuit de săvârşirea a peste 70 de infracțiuni, a fost reținut de oamenii legii ca urmare a comiterii a altor două fapte penale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Adolescentul a fost depistat astăzi în extravilanul satului Pompa. Minorul ar fi acționat cu doi complici, care, la fel, au abandonat Centrul de plasament din Orhei. Asupra lor, polițiștii au depistat mai multe bunuri, printre care și o armă. La moment polițiștii stabilesc toate circumstanțele.

Amintim că, potrivit oamenilor legii, minorul se afla sub curatela unui Centru de plasament din raionul Orhei, unde a fost plasat după ce a rămas fără supraveghere părintească. Adolescentul a abandonat instituția de mai multe ori, manifestând un comportament delicvent.

Minorul este vizat în comiterea infracțiunilor contra patrimoniului (în perioada anilor 2017-2019), care până la moment nu au fost definite justiției, printre care se numără: tentativă de răpire a mijlocului de transport, răpirea mijlocului de transport, furt și tentativă de furt din gospodării, biserici și magazine.

Pe 5 aprilie curent, băiatul a fost anunțat în căutare pentru comiterea infracțiunii de răpirea a unui mijloc de transport. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă închisoare de la 2 la 5 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button