fbpx

foto | Martie a învăluit țara în sărbătoare. Mai multe licee din capitală „s-au îmbrăcat” în straie albe și roșii

Primăvara lui 2019 se pare că a fost așteptată cu sufletul la gură de către moldoveni. După o iarnă cu schimbări bruște ale vremii, oamenii și-au dorit mai mult soare și culoare, motiv pentru care prima zi a lunii martie a devenit o adevărată sărbătoare. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Haine de petrecere au îmbrăcat și mai multe instituții de învățământ din capitală. La Liceul Teoretic „Spiru Haret” din Chișinău holul principal a fost împodobit cu inimioare, baloane și flori – toate în cele două culori ale primei luni de primăvară – alb și roșu.

În acest an, elevii clasei a VIII-a „E” au decis să marcheze frumoasa tradiție „Mărțișor” printr-o expoziție în colaborare cu profesoara de educație tehnologică, Tamara Suvorov, realizată de clasele a IX-a din liceu. Totodată, profesorii au fost întâmpinați cu mici cadouri care vestesc venirea primăverii.

Haretiștii s-au fotografiat la un panou special amenajat cu această ocazie în holul instituției, unde au fost prezentate și două momente artistice.

Și la Liceul „Mihail Sadoveanu” din capitală martie a adus pe lângă mărțișoare, multă energie și seninătate atât în sufletele elevilor, cât și a profesorilor. Chiar de la intrarea în instituție, discipolii au amenajat un copac cu mărțișoare-balerine.

Liceul „Mihail Sadoveanu” 

Articole asemănătoare

Back to top button