fbpx

foto | Lucrurile se mișcă din loc pe timp de pandemie. Un bijutier creează măști din aur și argint: Cât costă acestea?

Pe timp de pandemie, multe domenii de activitate au suportat schimbări, iar ideile – mai mult sau mai puțin ingenioase – continuă să apară. O nouă senzație sunt măștile din aur și argint, realizate de un bijutier indian.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta creează măștile din fire extrem de subțiri, de metal prețios, iar realizarea uneia îi ia șapte zile de lucru. Bijutierul susține că, astfel, vrea să îi convingă pe oameni să se protejeze pe timp de pandemie. El spune că e conștient de faptul că nu toți vor putea să-și procure astfel de maști, însă crede că bogații le vor utiliza la nunți.

„Masca de aur a fost făcută cu aur de 18 carate, care costă 2,75 lakhs de rupii (3300 de euro), iar masca de argint costă 15.000 de rupii (180 de euro). Până în prezent, au fost făcute vreo nouă comenzi”, a relatat indianul.

Un lakh este o unitate din sistemul de numerotare indian egală cu 100.000.

O astfel de inițiativă a mai avut un bijutier din India, care a creat o mască din aur, de aproximativ 50 de grame, prevăzută cu câteva găuri mici pentru respirație. Chiar și așa, când a fost întrebat despre eficacitate, el a spus că nu este destul de sigur, transmite indianexpress.com.

Articole asemănătoare

Back to top button