fbpx

foto | Lucrătorii care salubrizează și dezinfectează Chișinăul primesc zilnic câte jumătate de litru de lapte. Cui aparține inițiativa?

Primăria municipiului Chișinău informează că 725 de persoane primesc zilnic câte 0,5 litri de lapte fiecare. Este vorba de muncitorii întreprinderilor municipale, care sunt antrenați la lucrările de salubrizare și dezinfectare a orașului. Laptele va fi repartizat în toată perioada stării de urgență.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Asociația producătorilor de lapte a venit cu această propunere către Primăria Chișinău.

„Le mulțumim pentru această inițiativă. La fel, le suntem recunoscători tuturor angajaților din cadrul subdiviziunilor, care – supunându-se riscului – ies la muncă și întreprind toate măsurile pentru a minimaliza numărul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus.

Sunt oamenii care pe timp de noapte sau dimineață devreme și pe parcursul zilei întreprind o muncă enormă, contribuind la menținerea curățeniei dar și la dezinfectarea orașului”, au transmis reprezentanții primăriei.

La fel, instituția a anuțat că toate persoanele din aceste subdiviziuni vor fi remunerate, iar cetățenii sunt îndemnați să stea acasă, pentru a le face munca mai ușoară.

Articole asemănătoare

Back to top button