fbpx

foto | Lilu, despre adevăratul sens al zilei de 8 martie: „Este sărbătoarea în care mai mult lăsăm loc de invidie – cine și ce cadou mai mare are”

De 8 martie, ziua în care oamenii celebrează existența femeilor, internetul abundă în fel de fel de felicitări, mesaje și fotografii cu darurile primite de la bărbați. Concept greșit, spune Lilu, care mai menționează, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că nu este acesta adevăratul sens al acestei sărbători.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Jurnalista a publicat pe rețeaua de socializare o fotografie în care apare cu o „un buchet” de ceapă, despre care povestește că l-a cumpărat de la o bătrânică și care este, de fapt, mai frumos decât toate florile.

„Cel mai frumos buchet de 8 Martie. Pentru că a adus fericire atât mie cât și bătrânei care a scăpat seara de toată ceapa care a doua zi nu avea cum să se mai vândă. Nu aveam nevoie de atâta ceapă, însă acea femeie care a crescut-o și a așteptat să câștige câțiva leuți cu ea – avea nevoie”, a scris Lilu.

În aceeași postare, prezentatoarea TV a spus că în această zi femeile uită să-și spună lucruri frumoase, să se încurajeze reciproc și să se respecte. Totodată, tânăra mămică le-a îndemnat pe doamnele din toată țara să dăruiască emoții.

„Este sărbătoarea în care mai mult lăsăm loc de invidie – cine și ce cadou mai mare, mai valoros are, câte sute de trandafiri a primit.

Să fiți fericite, dragile mele, și să faceți și femeile din jurul vostru fericite. Acesta e cadoul real, care poate fi oferit fără nicio cheltuială – dar cu atâta încărcătură emoțională”, a punctat Lilu. 

Articole asemănătoare

Back to top button