fbpx

foto | Like pentru un model de bikini de la Papa Francisc. Reacția Vaticanului

Acum câteva zile, Natalia Garibotto, o vedetă din Brazilia, a primit un like pe Instagram de la Papa Fracisc, @franciscus, la o fotografie în care tânăra apărea în lenjerie intimă. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Modelul brazilian a împărțit evenimentul cu cele peste 2,4 milioane de urmăritori de pe contul său de Instagram și Twitter, printr-o postare în care zice „Măcar acum o să merg în Rai”. Într-un alt mesaj, influencerița a adăugat: „Mama mea urăște pozele cu posteriorul meu, dar, Papa a atins de două ori imaginea

În scurt timp, rețelele de socializare s-au umplut de glume și meme-uri, iar like-ul de la Papa Francisc a dispărut. Totodată, COY Co, compania care administrează profilul Nataliei Garibotto a distribuit știrea și pe propriul lor profil cu descrierea: „Am primit binecuvântarea oficială a Papei”.

Astăzi, Vaticanul a anunțat că Agenția Catolică de Știri a început o investigație pentru a determina modul în care fotografia a ajuns să fie apreciată. Totodată, un purtător de cuvânt de la Vatican a declarat că poate fi exclus faptul că like-ul a venit direct de la Papa Francisc, pentru că contul acestuia este administrat de o echipă formată din mai multe persoane.

„El, de exemplu, aprobă tweet-uri, dar nu și like-urile. În foarte puține cazuri a spus că ar dori să trimită ceva în situații în curs de dezvoltare sau în cazul unei situații de urgență. Deci, el nu ar avea nimic de-a face cu asta – este departamentul de comunicații”, mai menționează Robert Mickens, editorul din Roma a cotidianului catolic La Croix.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button